Πρώτη διαγραφή στη ΝΔ: Τέλος ο αστυνομικός που μιλούσε για την «ισχύ των γκλομπς»

Έχει ήδη διαταχθεί ΕΔΕ σε βάρος του για τις χυδαίες, υβριστικές και απειλητικές αναρτήσεις του

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ Δημοσιεύθηκε στις 9-07-2019 – 14:43μμ Ανανέωση 9-07-2019 – 14:46μμ

Μετά τις εμετικές και ρεβανσιστικές αναρτήσεις του υπαστυνόμου Κωνσταντίνου Ηλιόπουλου ότι με τη ΝΔ «η Ελλάδα θα κυβερνιέται με την αποκλειστικά με την ισχύ των γκλομπς», η Πειραιώς προχώρησε στη διαγραφή του από το κόμμα.

Συγκεκριμένα, ο Κ. Ηλιόπουλος, που δηλώνει «Police captain στην ελληνική αστυνομία», έγραψε το εξής: «Θα παρακαλέσω ευγενικά για τελευταία φορά όποιοι ΚΟΠΡΟΙ δεν πρεσβεύουν τις αρχές, τις αξίες και τα πιστεύω της Νέας Δημοκρατίας να αποχωρήσουν από μόνοι τους από το προφίλ μου γιατί από αύριο θα τους ξεσκίσω ότι έχουν και δεν έχουν».

Απαντώντας σε σχόλιο στην ίδια ανάρτηση, έγραψε χωρίς ντροπή: «Η Ελλάδα από αύριο θα κυβερνιέται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ με την ισχύ των γκλομπς μας.-».

Για τον εν λόγω αστυνομικό έχει ήδη διαταχθεί ΕΔΕ, καθώς το προφίλ του στο Facebook είναι γεμάτο με υβριστικές και απειλητικές αναρτήσεις. Αυτές που προκάλεσαν σάλο έχουν διαγραφεί, ωστόσο, σε ένα από τα δύο προφίλ που διατηρεί στο Facebook παραμένουν αναρτήσεις του, οι οποίες χωρίζονται σε «προβληματισμούς» και «πολιτική άποψη».

Στις «πολιτικές απόψεις» συγκαταλέγονται οι ύβρεις και οι απειλές, ενώ σε μια εκ των διαγραμμένων πια αναρτήσεων αναφέρει χαρακτηριστικά: «Κυριάκο Μητσοτάκη κυβέρνησε τη χώρα και τους Έλληνες όπως γουστάρεις! Τα ΜΑΤ είναι δίπλα σου γιατί ΕΜΕΙΣ είμαστε το Κράτος», ενώ σε άλλες αναρτήσεις στέλνει μήνυμα στους «κόπρους αναρχικούς» και Συριζαίους.

Σχετικά